REGLAMENT

CURSA DE LA CIRERA DESCONFINADA

31/05/2020

El proper diumenge 31 de maig celebrarem l’edició especial de la Cursa de la Cirera Desconfinada, aquest cop el lloc no serà només a Corbins com és habitual sinó que serà dins el terme municipal on visquis, cadascú al seu poble o ciutat i seguin les normes que ens indiquin les autoritats sanitàries en aquell moment.

L’objectiu és córrer o caminar una distància d’1 Milla (1609m), 5kms o 10kms es podrà realitzar des de les 9:00h a les 21:00h. La finalitat d’aquesta cursa  es doble, per una banda recuperar les sensacions el més aproximades possible a una cursa de veritat i l’altra i no menys important, és la vessant solidària, doncs aquest any ja teníem programat donar una part de la recaptació de les inscripcions a la Fundació Arrels per contribuir a que puguin dur a terme la seva tasca d’ajudar a aquells del nostre entorn que més ho necessiten i no podíem deixar-ho de fer i més ara que encara són més els necessitats. Per això TOTA la recaptació anirà per ells.

 1. Cursa oberta a tothom que accepti i respecti el present reglament.
 2. Inici a les 9:00h i finalitza a les 21:00h

 

 1. Lloc: Cadascú al seu poble o ciutat respectant les normes que ens indiquin les autoritats sanitàries en aquell moment.
 2. Distància de 10km, 5km o Milla (1.609m)
 3. Modalitats: corrent o caminant
 4. Els objectius d’aquesta cursa són:
  • Passar una bona estona corrent o caminant i recuperar sensacions esportives i saludables. Per això aquest any és una edició NO COMPETITIVA.
  • Ajudar a aquells que més ho necessiten i passen per dificultats.

 

 1. La donació mínima és de 2€ però pots donar més si et bé de gust i la podràs fer en el moment de la inscripció.
 2. Drets per a tots els inscrits:
  • Pel sol fet de inscriure`t gaudiràs d’un descompte de 2€ a l’edició de la Cursa de la Cirera de Corbins del proper any 2021.
  • Participaràs al sorteig de diferents obsequis com per exemple caixes de Cireres de 2kg i altres que t’anirem informant a través de les xarxes.
 3. Inscripcions: 100% solidàries a https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1478
 4. Tots els participants que assoleixin qualsevol de les distàncies seran considerats FINISHERS de la Cursa de la Cirera Desconfinada.