REGLAMENT

CURSA DE LA CIRERA DESCONFINADA

31/05/2020

El proper diumenge 31 de maig celebrarem ledici especial de la Cursa de la Cirera Desconfinada, aquest cop el lloc no ser noms a Corbins com s habitual sin que ser dins el terme municipal on visquis, cadasc al seu poble o ciutat i seguin les normes que ens indiquin les autoritats sanitries en aquell moment.

L’objectiu s crrer o caminar una distncia d1 Milla (1609m), 5kms o 10kms es podr realitzar des de les 9:00h a les 21:00h. La finalitat d’aquesta cursa  es doble, per una banda recuperar les sensacions el ms aproximades possible a una cursa de veritat i laltra i no menys important, s la vessant solidria, doncs aquest any ja tenem programat donar una part de la recaptaci de les inscripcions a la Fundaci Arrels per contribuir a que puguin dur a terme la seva tasca dajudar a aquells del nostre entorn que ms ho necessiten i no podem deixar-ho de fer i ms ara que encara sn ms els necessitats. Per aix TOTA la recaptaci anir per ells.

 1. Cursa oberta a tothom que accepti i respecti el present reglament.
 2. Inici a les 9:00h i finalitza a les 21:00h

 

 1. Lloc: Cadasc al seu poble o ciutat respectant les normes que ens indiquin les autoritats sanitries en aquell moment.
 2. Distncia de 10km, 5km o Milla (1.609m)
 3. Modalitats: corrent o caminant
 4. Els objectius daquesta cursa sn:
  • Passar una bona estona corrent o caminant i recuperar sensacions esportives i saludables. Per aix aquest any s una edici NO COMPETITIVA.
  • Ajudar a aquells que ms ho necessiten i passen per dificultats.

 

 1. La donaci mnima s de 2 per pots donar ms si et b de gust i la podrs fer en el moment de la inscripci.
 2. Drets per a tots els inscrits:
  • Pel sol fet de inscriure`t gaudirs dun descompte de 2 a ledici de la Cursa de la Cirera de Corbins del proper any 2021.
  • Participars al sorteig de diferents obsequis com per exemple caixes de Cireres de 2kg i altres que tanirem informant a travs de les xarxes.
 3. Inscripcions: 100% solidries a https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1478
 4. Tots els participants que assoleixin qualsevol de les distncies seran considerats FINISHERS de la Cursa de la Cirera Desconfinada.