Fira del corredor

Aquí teniu els diferents stands que trobareu el dia de la Cursa de Corbins:

Logigrafic

logigràfic

Herbalife nutrició

Som Jordi i Verónica, com a Membres Independents de Herbalife, herbalife miembroestarem presents a la pròxima Cursa de la Cirera 2016 a Corbins, ja que promovem un estil de vida actiu i saludable.

Que fem? 
* Nutrició i Benestar
* Nutrició Esportiva
* Nutrició de la pell (cura personal)
* Altres activitats (Escola d’Alimentació Correcta i Hipopressius)

A tots els participants us obsequiarem amb un BONO DE BENESTAR*.
I a tothom que passi pel nostre stand i ompli la butlleta podrà gaudir d’un regal.
Si voleu més informació del que fem, qui som,etc.. podeu visitar la nostra web: www.siempreyhoysaludable.com
o contactar amb nosaltres al telèfon: 645123647 Verònica i Jordi.

*Si ja esteu inscrits a la cursa, podeu demanar el vostre BONO DE BENESTAR al 645123647.

 People Balaguer

peoplebalaguerBotiga de suplementació esportiva amb servei dentrenador personal i dietètica. Som una empresa que oferim servei de assessorament en suplementació esportiva a tot tipus de atletes i persones que practiquen esport per salut i benestar. Treballem amb les millor marques del mercat, tant en àmbit estatal con internacional. Tenim suplementació per a tot tipus de usuari. Donem servei de entrenador personal, preparació de plans de entrenaments per a qualsevol tipus de esport, triatló, duatlo, running, ciclisme en totes les seves variants, fitness, servei de dietètica, classes particulars de, Pilates, abd ,Manteniment, T.B.C, Tonificació, correcció postural, Crossfit amb entrenador (CF CERTIFICAT LEVEL 1), disposem d’una sala pròpia a condicionada de 35m2.

 

Taller del Benestar

tallerbenestar

 Des del Taller del Benestar proposem per als participants a la cursa sessions de 10 a 15 minuts de les teràpies de reflexologia podal, massatge esportiu de cames, acupressió i/o shiatsu, adaptant-nos als usuaris.

El Taller del Benestar és un espai compartit per diferents terapeutes que ofereixen teràpies naturals complementàries.

El Taller del Benestar neix des del desig d’oferir a Lleida un lloc de referència seriós i professional respecte a:

  • l’estètica i cosmética natural i ecològica.
  • les teràpies manuals.
  • les teràpies holístiques.

El principi generador del Taller del Benestar és el creixement personal i promoure la salut per mitjà dels mètodes naturals.

Des del començament l’espai ha nascut com un lloc comú on interactuen els terapeutes acompanyant amb els seus diferents mètodes als usuaris que ho demanen.

Al Taller del Benestar som acompanyants en el camí que, en un moment donat, una persona (usuària) decideix emprendre en la seva vida, al nostre costat.

Les eines que els hi proporcionem són amb les que nosaltres treballem, ni molt menys són les úniques ni les definitives.

Des del Taller del Benestar, pretenem conscienciar hàbits saludables de vida i integrar les teràpies naturals al fet quotidià.