REGLAMENT de les curses infantils de Corbins

Un copacabadala cursa atltica de 5Km i 10Km. Els Corbins Runners continuarem amb les curses per la canalla. Lhora aproximada de les curses ser a partir 11.30h, un cop finalitzades les curses de 5km i 10km i entregats els premis daquestes. Es comenar per les categories dels ms petits essent les darreres les dels ms grans.

  1. La cursa est oberta a tots els nens i nenes de P-3 (tamb poden ser ms petits) fins a 6 de primria. Tots els nens i nenes hauran d’anar acompanyats d’un adult que se’n responsabilitzi.
  2. La cursa transcorrer per un circuit urb pel nostre poble. Les categories i distncies seran repartides de la segent manera:

 

Categoria Distncia aprox.
P-3 i ms petits 75 metres
P-4 i P-5 125 metres
1r 300 metres
2n 300 metres
3r 400 metres
4t 550 metres
5 i 6 1100 metres

* L’organitzaci es reserva el dret de modificar al seu criteriles distncies i/o categories en cas de fora major.

  1. Les inscripcions infantils valen 3 i es tancaran el divendres dia 17 de maig al migdia o quan sarribi als 200 inscrits. Noms seran vlides les inscripcionsrealitzades mitjanant el formulari electrnic dinscripci de la pgina web de la cursa.
  2. Tots els nens i nenes rebranel seu dorsal el mateix dia de la cursa i ser obligatori crrer amb el dorsal ben visible.
  3. Est totalment prohibit participar sense la prvia inscripci ni dorsal visible.
  4. Les curses no seran cronometrades de forma oficial i tots els nens i nenes inscrits rebran una medalla i un obsequi a l’arribada.
  5. L’organitzaci no es fa responsabledavant d’accidents fsicsi/o materials que els corredors puguin causar als altres participants ni patir ells mateixos. Els pares/mares o tutors legals assumiran en tot cas els danys que es puguin patir o causar els menors.
  6. Els pares, mares, familiars i/o tutors es faran responsables de lacompanyament a la lnia de sortida dels menors, aix com de recollir-los una vegada finalitzada la cursa.
  7. El representant legal del menor autoritza que puguin aparixer imatges d’aquest a la pgina web de la cursa, o a altres pgines webs relacionades, aix com qualsevol publicaci o fullet que l’organitzaci cregui oport.
  8. La inscripci a la cursa implica l’acceptaci del present reglament.

Si voleu fer qualsevol consulta sobre les curses infantils, podeu contacteu amb nosaltres mitjanant l’adrea de correu electrnic segent: info@cursacorbins.cat