REGLAMENT de les curses infantils de Corbins

   Un cop acabada la cursa atlètica de 5Km i 10Km. Els “Corbins Runners” continuarem amb les curses per la canalla. L’hora aproximada de les curses serà a partir 11.30h, un cop finalitzades les curses de 5km i 10km i entregats els premis d’aquestes. Es començarà per les categories dels més petits essent les darreres les dels més grans.

  1. La cursa està oberta a tots els nens i nenes de P-3 (també poden ser més petits) fins a 6è de primària. Tots els nens i nenes hauran d’anar acompanyats d’un adult que se’n responsabilitzi.
  2. La cursa transcorrerà per un circuit urbà pel nostre poble. Les categories i distàncies seran repartides de la següent manera:

 

Categoria Distància aprox.
P-3 i més petits 75    metres
P-4 i P-5 125  metres
1r 300  metres
2n 300  metres
3r 400  metres
4t 550  metres
5è i 6è 1100 metres

* L’organització es reserva el dret de modificar al seu criteri les distàncies i/o categories en cas de força major.

  1. Les inscripcions infantils valen 3€ i es tancaran el divendres dia 17  de maig al migdia o quan s’arribi als 200 inscrits . Només seran vàlides les inscripcions realitzades mitjançant el formulari electrònic d’inscripció de la pàgina web de la cursa.
  2. Tots els nens i nenes rebran el seu dorsal el mateix dia de la cursa i serà obligatori córrer amb el dorsal ben visible.
  3. Està totalment prohibit participar sense la prèvia inscripció ni dorsal visible.
  4. Les curses no seran cronometrades de forma oficial i tots els nens i nenes inscrits rebran una medalla i un obsequi a l’arribada.
  5. L’organització no es fa responsable davant d’accidents físics i/o materials que els corredors puguin causar als altres participants ni patir ells mateixos. Els pares/mares o tutors legals assumiran en tot cas els danys que es puguin patir o causar els menors.
  6. Els pares, mares, familiars i/o tutors es faran responsables de l’acompanyament a la línia de sortida dels menors, així com de recollir-los una vegada finalitzada la cursa.
  7. El representant legal del menor autoritza que puguin aparèixer imatges d’aquest a la pàgina web de la cursa, o a altres pàgines webs relacionades, així com qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú.
  8. La inscripció a la cursa implica l’acceptació del present reglament.

Si voleu fer qualsevol consulta sobre les curses infantils, podeu contacteu amb nosaltres mitjançant l’adreça de correu electrònic següent:   info@cursacorbins.cat