REGLAMENT de les curses infantils de Corbins

Un cop acabada la cursa atlètica de 5Km i 10Km, continuarem amb les curses per a la canalla. L’hora aproximada de les curses serà partir 11.30h, un cop finalitzades les curses de 5km i 10km i entregats els premis d’aquestes. Es començarà per les categories dels més petits essent les darreres les dels més grans.

 1. La cursa estè oberta a tots els nens i nenes de P-3 (també poden ser més petits) fins a 6è de primària.
 2. Tots els nens i nenes hauran d’anar acompanyats d’un adult que se’n responsabilitzi.
 3. La cursa transcorrerà per un circuit urbà pel nostre poble.
 4. Les categories i distàncies seran repartides de la següent manera:

 

Categoria Distància aprox.
P-3 i més petits 75 metres
P-4 i P-5 125 metres
1r 300 metres
2n 300 metres
3r 400 metres
4t 550 metres
5è i 6è 1100 metres

* L’organització es reserva el dret de modificar al seu criteri les distàncies i/o categories en cas de força major.

 1. Les inscripcions infantils valen 4€ i es tancaran el divendres dia 27 de maig al migdia o quan s’arribi als 200 inscrits.
 2. Només seran vàlides les inscripcions realitzades mitjançant el formulari electrònic d’inscripció de la pàgina web de la cursa.
 3. Tots els nens i nenes rebran?el seu dorsal el mateix dia de la cursa i ser? obligatori c?rrer amb el dorsal ben visible.
 4. Està totalment prohibit participar sense la prèvia inscripció ni dorsal visible.
 5. Les curses no seran cronometrades de forma oficial i tots els nens i nenes inscrits rebran una medalla i un obsequi a l’arribada.
 6. L’organització no es fa responsable davant d’accidents físics i/o materials que els corredors puguin causar als altres participants ni patir ells mateixos. Els pares/mares o tutors legals assumiran en tot cas els danys que es puguin patir o causar els menors.
 7. Els pares, mares, familiars i/o tutors es faran responsables de l’acompanyament a la línia de sortida dels menors, així com de recollir-los una vegada finalitzada la cursa.
 8. El representant legal del menor autoritza que puguin aparèixer imatges d’aquest a la pàgina web de la cursa, o a altres pàgines webs relacionades, així com qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú.
 9. La inscripció a la cursa implica l’acceptació del present reglament.

Si voleu fer qualsevol consulta sobre les curses infantils, podeu contacteu amb nosaltres mitjançant l’adreça de correu electrònic segúent:      info@cursacorbins.cat